031 325 879 | marketing@mojaakcija.hr

Za Vas objavljujemo isključivo proizvode na akciji!

Nevjerojatno dobre ponude – akcijski katalog od 07.11. do 13.11.2019. KAUFLAND

Nevjerojatno dobre ponude čekaju Vas u Kauflandu!

I ovaj tjedan u Kauflandu Vas očekuju nevjerojatno dobre ponude prehrambenih i neprehrambenih proizvoda. Veliki izbor najboljih domaćih mesnih, suhomesnatih, mliječnih i pekarskih proizvoda, svježeg voća i povrća, namirnica za pripremu jela, pića, slatkiša i grickalica čeka Vas po odličnim cijenama – i to sve na jednom mjestu. Spojite odlične okuse divljači, sira i vina i uživajte u harmoniji okusa nove Kuflandove ponude. Iz ponude izdvajamo meso divljeg vepra za gulaš, 500 g samo 39,99 kn.

Iz akcijske ponude izdvajamo extra djevičansko maslinovo ulje Oliveto 1 l za 29,99 kn. Na uslužnom pultu potražite svježe meso i suhomesnate proizvode. Iz ponude izdvajamo juneći ramstek za 46,99 kn/kg i juneći but bez kosti za samo 48,99 kn/kg. Provjerite i ostale odlične ponude svježih i smrznutih namirnica, gotovih jela i pekarskih i mliječnih proizvoda. Složite na brzinu slasne male kanape sendviče uz odličnu ponudu suhomesnatih delikatesa.
Pripremite se najsjajnije blagdane.Iz iz velike ponude blagdanskih dekoracija izdvajamo svjetleće drvo s 200 LED dioda za samo 149,90 kn.
I ovaj tjedan Kaufland proširuje svoju ponudu. Sve gamere obradovati će ponuda gaming opreme; tipkovnica, miševa, virtualnih naočala, slušalica, gamepada, gaming stolica. Iz ponude izdvajamo volan s pedalama za PlayStation za samo 419,90 kn.
Više informacija doznajte na kaufland.hr

Close