031 325 879 | marketing@mojaakcija.hr

Za Vas objavljujemo isključivo proizvode na akciji!

Moj plan za stan – akcijski katalog od 16.08. do 05.09.2019. PEVEC

Moj plan za stan – opremite svoj stan od podruma do krova na jednom mjestu!

Novi akcijski katalog Peveca ‘Moj plan za stan’ donosi Vam sve potrebno za opremanje stana. Kupovina ili uređenje već postojećeg stana zahtjevan je i složen posao. Iako je kvalitetan, moderan i funkcionalan namještaj uvijek ono što prvo vidimo u prostoru, on nije dovoljan za postizanje željenog ugođaja.

Sve kreće od kvalitetnih i estetski usklađenih podnih i zidnih obloga. Prilikom njihovog odabira osim estetike potrebno je povesti računa da odaberete odgovarajuće podne obloge prema podlozi na koju će biti postavljenje. U Pevecu možete pronaći veliku ponudu laminata, keramičkih i porculanskih pločica za unutarnju i vanjsku upotrebu. U ponudi je i  sav materijal potreban za njihovo postavljanje. Iz ponude izdvajamo porculanske pločice ‘Wood Rock’ I klase za samo 69,90 kn. Ove kvalitetne i moderne pločice su zbog svoje otpornosti na smrzavanje pogodne za unutarnje i vanjske prostore.

Osim disperzivnih premaza za zidove, u Pevecu možete pronaći i ostale vrste zidnih obloga. Apsolutni hit su zidne obloge od gipsa i betona u dekoru kamena, a sada su u Pevecu dostupne već od 99,90 kn po m2.

Kada ste riješili podove i zidove vrijeme je za namještaj i novu opremu. Kućanski aparati neophodni su pomagaći u kućanstvu. Život nam je postao nezamisliv bez perilica rublja, suđa, sušilica, štednjaka, hladnjaka, televizora… Ne zaboravite urediti kupaonice novim sanitarijama i kupaonskim namještajem. Prilikom njihovog odabira vodite računa o potrebama Vašeg domaćinstva, funkcionalnosti i energetskoj učinkovitosti. Iz ponude izdvajamo perilicu rublja Gorenje WEI62S3 s A+++ inverterskim motorom za samo 2.599,00 kn. Pored bijele tehnike i malih kućanskih aparata u Pevecu možete pronaći i veliku ponudu audio-video tehnike. Iz ponude izdvajamo Full HD LED TV LG energetskog razreda A+ ekrana 109 cm za samo 1899,00 kn.

Svi entuzijasti i pravi majstori znaju da osim građevinskih materijala u Pevecu mogu pronaći najveći izbor alata i opreme za radionice. Ručni i električni alati najpoznatijih brenova sada su još povoljniji. Iz ponude izdvajamo Maktia set DK14009X1. Ovaj set sastoji se od udarne bušilice, ubodne pile, 2 akumulatora, punjača, torbe i pilica, a sada je dostupan za samo 1299,00 kn.

Svi koji do sada nisu žurili da opreme vrtove i balkone, nisu pogriješili jer ih u Pevecu očekuju veliki popusti na vrtni namještaj i opremu. Lounge garniture, sklopivi setovi ili pojedinačni izbor pomoći će Vam da sami složite svoju idealnu kombinaciju za odmor na otvorenom.
Više informacija doznajte na pevec.hr

Letak Škola te čeka Pevec MojaAkcija

Škola te čeka – akcijski letak od 16.08. do 05.09.2019. PEVEC

do: 05.09.2019.

Škola te čeka – u novu školsku godinu s Pevecom Ljeto je pri kraju, škola […]

PROČITAJ VIŠE Škola te čeka – akcijski letak od 16.08. do 05.09.2019. PEVEC

Close