031 325 879 | marketing@mojaakcija.hr

Za Vas objavljujemo isključivo proizvode na akciji!

Mjesec darivnja – akcijski katalog od 01.12. do 15.12.2019. DROGERIEMARKT

Mjesec darivanja počinje u DM-u!

Zagazili smo u prosinca, mjesec darivanja i veselja. Mnogi će se složiti, nema ljepšeg ugođaja od onog prazničnog. Božić donosi ljubav, obitelj na okupu, toplinu i radost darivanja. Za sve one koji žele poklanjati srcem, u DM-u su pripremili raskošnu paletu parfemskih poslastica. Ostavite mali, mirisni znak pažnje ispod bora, a na licima vama dragih ljudi – sreću i veselje!
Darivanje ima posebnu čar, no zašto ne biste lijepom gestom nagradili i sebe? Božićni dani su posebni, jer ćete ih provesti
sa svojim najdražima, a takvi trenuci zahtijevaju i poseban
parfem. Iz bogate selekcije odaberite i jedan novi, koji će biti rezerviran za najljepša božićna događanja. Gdje god se pojavite ovih blagdana, uz samo nekoliko kapi biranog parfema, budite sigurni da ćete biti zvijezda zabave.
Odabrati parfem kao poklon nije uvijek jednostavno, ali zato možete darivati poklon pakete dekorativne kozmetike i proizvoda za njegu tijela ili kose. Modni dodaci – kape, šalovi, torbice i nakit Odaberite iz bogate ponude paketa već od 49,90 kn. Za najmlađe tu je velik izbor igračaka.
Više informacija doznajte na drogeriemarkt.hr

Close