091 253 9559 | marketing@mojaakcija.hr

Za Vas objavljujemo isključivo proizvode na akciji!

Ljeto s Izolirkom – akcijski letak od 15.06. do 31.07.2020. IZOLIRKA

Ljeto s Izolirkom, ljeto za velike stvari!

Pred nama je još jedno ljeto s Izolirkom. Ako ste se odlučili da prije odlaska na godišnji obavite sve radove u kući ili oko nje, onda su ponude iz Izolirke ‘legle’ u pravom trenutku.
Svi koji su se odlučili za izgradnju u Izolirki mogu pronaći sve potrebne građevinske materijale na jednom mjestu. Ne zaboravite da je dobra izolacija ključ toplog doma zimi, ali nas isto tako štiti i od velikih ljetnih vrućina. U Izolirki možete pronaći veliku ponudu stiropora, fasadnih i izolacijskih ploča, fasadnih i unutarnjih boja kao i sav potreban materijal za postavljanje izolacije.

Osim građevinskih materijala, u akcijskoj ponudi potražite podne i zidne obloge – laminate, parkete i pločice za unutanje i vanjsko postavljanje.
Ljeto je i vrijeme zabave na otvorenom. Još nije kasno da svoj vrt pretvorite u savršenu oazu uživanja. Uredite prostore za sjedenje i vrtne staze opločnicima iz nove kolekcije ili dekorativnim kamenom raznih boja i granulacija. A da bi Vaš vrt i u vrijeme ljetnih suša bio zelen, u akcijskoj ponudi potražite vrtna crijeva, pištolje za vodu i prskalice.
Bez obzira da li ste profesionalac ili hoby majstor, da li zidate, dograđujete ili uređujte postojeći prostor, samo nekoliko klikova mišem možete naručiti sve što Vam treba. Kupujte pametno, brzo i sigurno, kupujte u Izolirki!

Close