031 325 879 | marketing@mojaakcija.hr

Za Vas objavljujemo isključivo proizvode na akciji!

Lakše je graditi s Izolirkom – akcijski letak od 13.05. do 15.06.2019. IZOLIRKA

Lakše je graditi s Izolirkom – sve za gradnju na jednom mjestu!

Pogledajte novi akcijski letak  i uvjerite se da je lakše graditi s Izolirkom! Sezona građevinskih radova je u punom tijeku. Nabava potrebnog materijala često je zamoran posao koji iziskuje puno vremena i strpljenja. Da bi Vam skratili potragu i uštedjeli novac u Izolirki su pripremili ponudu svih građevinski materijala za gradnju ili obnovu od temelja do krova. U Izolirki ćete pronaći najveći izbor opeka, crijepova, materijala za izolaciju i završne radove provjerene kvalitete i povoljne cijene.
Uložite danas u kvalitetnu izgradnju i izolaciju doma za bolje sutra. Kvalitetna stolarija i izolacija pružiti će Vam ugodnije življenje i uštedu energije.
Za unutarnje uređenje tu ćete pronaći veliki izbor laminata, zidnih i podnih pločica i sav potreban materijal za njihovo postavljanje. Iz ponude izdvajamo Bekament Siprofix 110ljepilo za keramiku, mramor i granitne pločice, 25 kg za samo 44,99 kn. Na sve “Velux” krovne prozore ostvarite uštedu od čak 15%!

Proljeće je i vrijeme uređenja vrtova i okućnica. Uredite vrtove, parkirališta i prilazne staze kvalitetnim opločnicima, rubnjacima ili travnim pločama. Travna ploča idealna je za prekrivanje većih površina kao što su parkirna mjesta, a sada je dostupna za samo 77,63 kn za m2. Za uređenje vrta i cvjetnih gradica u Izolirki su pripremili veliku ponudu ukrasnog kamena. Šareni riječni kamen ‘Kvarc’ možete nabaviti po akcijskoj cijeni za samo 31,49 kn za 25 kg.
Više informacija doznajte na izolirka.hr

Close