091 253 9559 | marketing@mojaakcija.hr

Za Vas objavljujemo isključivo proizvode na akciji!

Kad odrastem…. – akcijski katalog od 30.07. do 01.09.2020. PEVEX

Kad odrastem kupit ću sve!

Koliko ste puta kao dijete kada bi Vam roditelji nešto uskratili izrekli baš ovu rečenicu: “Kad odrastem kupiti ću sve!”? Djeca su mala (ili malo veća) ali su njihove želje velike. Često nije lako uskladiti želje i mogućnosti, osim ako znate gdje obaviti povoljnu i pametnu kupovinu. Nema razloga da Vašim školarcima ne priuštite sve što im treba i sve što požele jer Vas u Pevexu očekuju odlične akcijske ponude školskog pribora i opreme. I to sve na 36 rata bez naknada i kamata!

Nova školska torba, cool pernica, bilježnice veselih motiva – sve to veseli školarce, posebno one najmlađe. Priuštite im torbu i školski pribor s likovima omiljenih junaka. Neki ih u školske klupe otprate Miki Mouse, Kitty, Frozen, Ninja kornjače i svi nebrojeni Disney junaci.

Početak nove školske godine ove je jeseni neizvjestan. Nitko sa sigurnošću ne može znati da li će se opet napuniti školske klupe ili će nastava biti on-line. Ako ste imali problema u praćenju internet nastave vjerojatno je vrijeme da zamjenite staro računalo. U Pevexu Vas očekuje akcija informatičke opreme i računala. Prijenosno računalo Lenovo V130 4GB RAM s Intel Celeron N4100 procesorom dostupno je za samo 2.099,00 kn. Na odabrani Trust i Speedlink asortiman informatičke opreme ostvarite 15% popusta. U akcijskoj ponudi možete pronaći tablete i smartphone od kojih izdvajamo NOA N1 silver za samo 549,00 kn.

Sve rekreativce i aktivne sportaše obradovati će ponuda pametnih satova i narukvica već od 199,90 kn. Ono što će posebno obradovati školarce, ali i odrasle, je ponuda električnih romobila i hoverboarda. Izdvajamo električni romobil Denver Kids SCK-5300 za samo 1.099,90 kn.

I na kraju, ali ne manje važno, ne zaboravite školarcima osmisliti i urediti ugodno i poticajno okruženje za odmor, učenje i igru. Unesite svjetlost i razigranost veselim bojama. Ne zaboravite kreirati kutak za njihova “kreativna” izražavanja. Prava je “fora” obojiti dio zida kao školsku ploču po kojoj mogu crtati ili je koristiti kao podsjetnik. U Pevexu možete nabaviti magnete boje ili boje za pisanje kredom, a za svaka dva kupljena pakiranja boje jednu dobijate na poklon.
Više informacija doznajte na pevex.hr

Letak Pevex MojaAkcija

Hladno, toplo, vruće… – akcijski katalog od 30.07. do 01.09.2020. PEVEX

do: 01.09.2020.

Hladno, toplo, vruće … – kupovina laka i jednostavna baš kao igra! Sjećate li se […]

PROČITAJ VIŠE Hladno, toplo, vruće… – akcijski katalog od 30.07. do 01.09.2020. PEVEX
Tako Lako Pevex MojaAkcija

Tako lako….

do:

Tako je lako kupovati u Pevexu! Gradite ili opremate kuću, stan, apartman, sređujete vrt ili […]

PROČITAJ VIŠE Tako lako….

Close