031 325 879 | marketing@mojaakcija.hr

Za Vas objavljujemo isključivo proizvode na akciji!

Inspirativni kutak – posebne ponude od 01.07. do 31.12.2019. NAMJEŠTAJ MIMA

Inspirativni kutak – ideje kako da savršeno složite svoj prostor

Mimin inspirativni kutak predstavlja Vam najnovije trendove u uređenju interijera. Elegantne kuhinje na mjeru, ugradbeni ormari i klizne stijene, stolovi i stolice, regali, sjedeće garniture, spavaće i dječje sobe, mnoštvo dekorativnih elemenata samo su dio Mimine ponude.
Namještaj već dugo vremena nije nešto što kupujemo onako na brzinu. Često gotova rješenja iz prodajnih salona nisu adekvatna za naš prostor i potrebe ili jednostavno nisu dovoljno originalna. Problem riješite modularnim namještajem koji Vam dozvoljava bezbrojne kombinacije i dati prostoru ugođaj kakav želite. U Mimi potražite modularni namještaj za sve prostore za unikatno uređenje interijera.
Osim mnoštvo ideja za opremanje doma, svakako pogledajte i Mimine savjete za pospremanje i organiziranje prostora. Sami planirajte i dizajnirajte svoj prostor, a kada ‘zapnete’ tu su Mimini stručnjaci da Vam olakšaju posao. Posavjetujte se oko odabira namještaja, dekoracija, nabavke kućanskih aparata, pa čak i oko organizacije prostora za odlaganje odjeće.
Više informacija doznajte na namjestaj-mima.hr

Close