031 325 879 | marketing@mojaakcija.hr

Za Vas objavljujemo isključivo proizvode na akciji!

Eksplozija boja – akcijski katalog od 01.07. do 31.07.2019. ORIFLAME

Eksplozija boja – stižu senzacionalni Oriflame noviteti!

Ljeto je godišnje doba koje nam donosi neodoljive boje i mirise u prirodi, a Oriflemova eksplozija boja prenijela se i na dekorativnu kozmetiku. Nove boje i trendovi ono su što Vam očekuje u novom akcijskom katalogu po izuzetnim cijenama. Pronađite sve što vam je potrebno za kreiranje savršene podloge za make-up ili odaberite proizvode koji će naglasiti ono najljepše na vama.
Za savršeni ten odaberite OnColor pudere. Raskošni pigmenti, glatka kremasta struktura i shea maslac istaknuti će Vašu prirodnu ljepotu. Tu je i velika ponuda novih parfema i toaletnih voda laganih, cvijetnih nota. Iz ponude izdvajamo VIP Club Bali mirinsi sprej za tijelo za samo 24,90 kn.
Oriflemova kolekcija ‘FeetUp’ pružiti će Vam najlakši put do prekrasnih stopala, a Sun Zone proizvodi pouzdanu zaštitu prilikom sunčanja. Posvetite posebnu pažnju Vašim mališanima jer su oni najosjetljiviji na štetne utjecaje sunca. Za njihovu punu zaštitu odaberite kreme za sunčanje s visokim faktorom i njegujuće šampone za kosu.
Više informacija doznajte na oriflame.hr

Close