091 253 9559 | marketing@mojaakcija.hr

Za Vas objavljujemo isključivo proizvode na akciji!

Dobre ponude – akcijski katalog od 03. do 29.09.2020. PEVEX

Dobre ponude dolaze iz Pevexa!

Kupovati i uživati je lako uz nove dobre ponude iz Pevexa.
Bez obzira da li gradite, obnavljate ili opremate dom kućanskim aparatima, pripremate vrt, voćnjak ili vinograd za hladne jesenske dane ili već polako razmišljate o sezoni grijanja, samo je jedno mjesto gdje možete sve nabaviti u “jednom điru”.
Ljeto nam je pri kraju, a zlatna jesen donosi obilje plodova koje treba pospremiti, vinogradi čekaju vrijedne ruke vinogradara, a vrtovi nove sadnice i lukovice koje će nam podariti svoje raskošne boje u proljeće. Kako bi vam olakšali sve poslove koje vas čekaju prije zime u Pevexu su pripremili akcijsku ponudu svega što će vam zatrebati pri uređenju zelenih površina.

Iako kalendarski ljeto još uvijek traje, vrijeme je da počnete razmišljati o grijanju. U Pevexu odaberite iz velike ponude peći na kruta goriva, pelete, plinskih peći, električnih grijalica i klima uređaja s funkcijom grijanja. Nabavite na vrijeme i ogrijevno drvo ili pelete i bezbrižno dočekajte zimu.
Provjerite već danas nove akcijske ponude. Kupujte pametno i sigurno u Pevexovim prodajnim centrima ili putem webshopa. Ne zaboravite da sve možete platiti karticama na 36 rata bez kamata i učešća. I obavezno ponesite svoju Pevex klub karticu jer vam ona uvijek donosi dodatne pogodnosti.
Više o proizvodima iz akcijske ponude doznajte na pevex.hr

Letak Pevex MojaAkcija

Katalog opremanja – akcijski letak od 03. do 29.09.2020. PEVEX

do: 29.09.2020.

Katalog opremanja – sve za opremanje i završne radove Novi akcijski katalog opremanja pomoći će […]

PROČITAJ VIŠE Katalog opremanja – akcijski letak od 03. do 29.09.2020. PEVEX
Tako Lako Pevex MojaAkcija

Tako lako….

do:

Tako je lako kupovati u Pevexu! Gradite ili opremate kuću, stan, apartman, sređujete vrt ili […]

PROČITAJ VIŠE Tako lako….

Close