091 253 9559 | marketing@mojaakcija.hr

Za Vas objavljujemo isključivo proizvode na akciji!

Biraj povoljno – akcijski katalog od 22. do 28.10.2020. KAUFLAND

Biraj povoljno, biraj Kaufland!

Biraj pametno, povoljno i uvijek svježe u Kauflandu! Provjerite super akcijske cijene osnovnih namirnica, voća, povrća, suhomesnatih, mliječnih i pekarskih proizvoda i svježeg mesa s uslužnog pulta. U Kauflandu te čeka 100% hrvatsko svinjsko meso s domaćih farmi. Izdvajamo svinjski kare bez kosti za samo 26,99 kn/kg.
U povrćarni možete pronaći veliku ponudu svježeg voća i povrća a ovih dana posebno su tražene bundeve. I to ne samo sve one razne vrste od kojih pravimo razna jela i slastice, nego i one koje će krasiti naše domove i Noći vještica. Osmislite i vi svoje “čudovište” i dobro se zabavite jer su ukrasne budneve u Kauflandu dostupne za samo 2,99 kn/kg. Ovaj tjedan pravo je vrijeme da nabavite sve što vam je potrebno za praznik Svih svetih. U Kauflandu vas očekuje najveća ponuda svježeg cvijeća i aranžmana te nadgrobnih lampiona.
Provjerite ponudu uvijek svježih sireva i suhomesnatih proizvoda s uslužnog pulta. Od bogate ponude suhomesnatih proizvoda i sireva izdvajamo Dobro kvrgavi kulen za samo 10,99 kn/100 g i dimjeni sir Dimsi Sirela za samo 5,49 kn/100 g.
Provjerite i veliku ponudu osnovnih namirnica, gotovih jela, pića, slatkiša i grickalica.

Ovaj tjedan čeka vas i bogata ponuda kućnog tekstila, malih kućanskih aparata i kuhinjskih pomagala. Stigla je i nova kolekcija odjeće za mališane od bio pamuka, a ponešto od organskog pamuka pronaći će se i za Vas.
Više informacija doznajte na kaufland.hr

Close