031 325 879 | marketing@mojaakcija.hr

Za Vas objavljujemo isključivo proizvode na akciji!

Akcijski katalog od 07.11. do 13.11.2019. KONZUM

Akcijski katalog Konzuma – svježe ponude po super cijenama

Konzumov akcijski katalog donosi Vam nove tjedne akcije. Zavirite u katalog i već prije odlaska u kupovinu odaberite najbolje za sebe i svoju obitelj. U Konzumovoj voćarnici čeka Vas bogata ponuda svježeg voća i povrća i orašastih plodova za dnevno potrebnu dozu vitamina i minerala. Iz ponude izdvajamo domaće mandarine za samo 4,99 kn/kg.

Jeste li znali da je Konzum jedini trgovački lanac vlasnik oznake ‘Meso hrvatskih farmi’ za svježe rinfuzno svinjsko meso? Kupujte u Konzumu svježu svinjetinu bez brige po odličnim cijenama, a iz ovotjedne ponude izdvajamo svinjski file za samo 41,99 kn/kg. Ako više volite ribu, provjerite ponudu ribarnice gdje Vas očekuje svježa riječna ili morska riba i morski plodovi.Izdvajamo odreske svježeg lososa za samo 69,99 kn/kg.

Provjerite ponudu kvalitetnih namirnica za pripremu zdravog doručka. Mliječni proizvodi, žitarice, orašasti plodovi, voće i povrće sastojci su dobro uravnoteženog prvog i najvažnije obroka u danu. Iz ponude izdvajamo K-Plus meki sir u salamuri Aretos 250 g, za samo 8,99 kn. Iz bogate ponude delikatesa naših krajeva izdvajamo domaću dimljenu suhu seljačku šunku PIK Vrbovec za 69,99 kn/kg.

U Konzumu možete uvijek pronaći bogatu ponudu proizvoda za čišćenje i održavanje. Kupnjom jednog Faks + jednog Ornel prizvoda sudjelujete u nagradnoj igri u kojoj možete osvojiti osobni automobil.
Ne zaboravite na Konzumovu vikend akciju koja Vam donosi 30% na sve igračke i slikovnice.

Više informacija doznajte na konzum.hr

Letak pokloni Konzum MojaAkcija

Pokloni za nju i njega – akcijski katalog od 04.11. do 17.11.2019. KONZUM

do: 17.11.2019.

Pokloni za nju i njega u blagdanskom izdanju Ako ne znaš što pokloniti, pokloni prigodni […]

PROČITAJ VIŠE Pokloni za nju i njega – akcijski katalog od 04.11. do 17.11.2019. KONZUM

Close